Όροι Χρήσης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Η naturalart.gr  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της ArktosArt.com. 
Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων παρεχόμενων υπηρεσιών, προϊόντων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του Ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.  Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική /ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου.  Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της ArktosArt.
Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.Naturalart.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η naturalart.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www. naturalart.gr τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπής  λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας.

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www. naturalart.gr  αποδέχονται, ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της naturalart.gr για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου, πού είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο,άσεμνο, λιβελογραφικό. Περιεχομένου πού αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, πού δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο. Περιεχόμενο πού δέν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις, (όπως εσωτερικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται με συμφωνίες εμπιστευτικότητας,  πού παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, πού περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή την αποτροπή της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ/ΤΙΜΕΣ

 Η naturalart.gr κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά παρόλα αυτά δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν διακοπές λειτουργίας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά τη ενημέρωση ενός προϊόντος.
Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε, ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του. πριν προχωρήστε στην παραγγελία του να επικοινωνήσετε με το τμήμα Μηχανοργάνωσης στο e-mail info@arktosart.com. 

Παραθέτουμε πληροφορίες διαθεσιμότητας για τα προϊόντα που πωλούνται από το www. ArktosArt.com, συμπεριλαμβανομένων σε κάθε σελίδα πληροφοριών του προϊόντος και φωτογραφικό υλικό. Οι χρόνοι αποστολής δεν είναι εγγυημένοι και δεν πρέπει να λαμβάνονται σαν τέτοιοι. Καθώς επεξεργαζόμαστε τις παραγγελίες  σας, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-maiΙ για την διαθεσιμότητα σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμο στο χρονικό διάστημα που αναφέρουμε.
 Οι τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνονται σε αυτές και οι φόροι. Τα έξοδα αποστολής εmβαρύνουν τον πελάτη και εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, ενώ τιμολογούνται στο τέλος της παραγγελίας επιπλέον της τιμής των επιλεχθέντων προϊόντων.
 Η www. naturalart.gr διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα του site της σε οποιαδήποτε στιγμή, αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει τις τιμές που αναγράφονταν στον ιστότοπο κατά τη στιγμή της παραγγελίας σας. 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Για να πραγματοποιήστε μια παραγγελία, θέτουμε στη διάθεσή σας 2 τρόπους
-μέσω Intemet στο site μας: www. naturalart.gr 24 ώρες το 24ωρο και 7ημέρες την εβδομάδα.
 -μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος από την ιστοσελίδα μας και την επιλογή Επικοινωνία. Επιβεβαιώνουμε ότι η παραγγελία σας λήφθηκε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους εξαιτίας της μη φυσικής παρουσίας τους κατά την αγορά. Τα προϊόντα που διατίθενται σε έκπτωση επί της αρχικής τιμής, όπως επίσης και αντικείμενα, τα οποία μετά από δική σας υπόδειξη έχουν προσωποποιηθεί/χαραχθεί ή έχει προστεθεί ειδική πλακέτα, δεν επιστρέφονται και δεν γίνονται αλλαγές σε αυτά.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Παρέχεται η δυνατότητα της επιστροφής εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής. Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών, τότε η naturalart.gr δύναται να μην αποδεχθεί την όποια επιστροφή για αντικατάσταση ή ακύρωση της συναλλαγής. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από την εταιρία μεταφοράς στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου. Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ. Απ. Λιανικής, Φορτωτική κ.ο.κ.). Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον αποστολέα.
Επιγραμματικά η επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:
• επικοινωνήστε με email στην διεύθυνση info@naturalart.gr αιτιολογώντας τον λόγο της επιστροφής. 
• η  επιστροφή  πραγματοποιείται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής.
• το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ. Απ. Λιανικής, φορτωτική κ.ο.κ.) 
Εάν το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους. Θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΟΝΤΩΝ
Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της naturalart.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής. Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέραμε.


Η naturalart.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών /χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (εκτός των περιπτώσεων της παραγράφου 10 Υπαναχώρηση /Επιστροφή – Αλλαγή Προϊόντων). Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www. naturalart.gr  ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www. naturalart.gr  παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες. απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”. Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της naturalart.gr  δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (ηθική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους, από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

ΕΚΠΤΩΠΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ/ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ
Τα εκπτωτικά κουπόνια είναι προσωπικοί κωδικοί, που αναφέρονται επίσης ως «Κουπόνια», και σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε συγκεκριμένης έκπτωσης για την αγορά σας στο www. naturalart.gr  και με συγκεκριμένη χρονική διάρκεια. Τα κουπόνια μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα και μόνο ένα κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά παραγγελία. Στο τέλος της παραγγελίας σας στο ταμείο θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε τον κωδικό του κουπονιού σας ώστε να έχετε την αναγραφόμενη έκπτωση.