Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Τα πρώτα βήματα

παπουτσάκια βαφτιστικά επάργυρα

Η στιγμή που ένα μωράκι κάνει τα πρώτα του βήματα είναι ξεχωριστή. Τα πρώτα βήματα του παιδιού σας είναι ένα από τα πράγματα που θα θυμάστε για πάντα.

Ένα ορόσημο στην ζωή κάθε μικρού ανθρώπου γεμάτο συγκίνηση και ενθουσιασμό. Η ζωή του δεν θα είναι ποτέ ξανά  η ίδια. Περιμένουν πολλά βήματα ακόμη το μωρό σας γεμάτα εξερευνήσεις.

Από εσάς περιμένει να το στηρίξετε, να του μάθετε να στέκετε σωστά και να θυμάστε για πάντα αυτά τα πρώτα μικρά και διστακτικά βήματα.

Η natural art έρχεται να σας βοηθήσει σε αυτό με την εμπειρία της, για δεκαετίες, στην επιμετάλλωση των μη μεταλλικών υλικών.

Η μεγάλη μας εμπειρία μας επιτρέπει να μεταμορφώσουμε τα βαπτιστικά, τα πρώτα παπουτσάκια του μωρού σας ή αυτά που έχουν για εσάς την μεγαλύτερη συναισθηματική αξία σε διακοσμητικό αντικείμενο, κηροπήγιο, ακόμη και σε έναν πίνακα με θέμα τα πρώτα βήματα του παιδιού σας.  Σας επιτρέπει να έχετε σε δημόσια θέα αντικείμενα φορτισμένα με συναισθήματα τα όποια σε διαφορετική περίπτωση θα βλέπατε μόνο εσείς.

Παίρνουμε τα πρώτα ή τα βαπτιστικά παπουτσάκια του μωρού και τα μεταμορφώνουμε σε ένα αξεπέραστο σε αναμνήσεις διακοσμητικό που μπορούν να σταθούν στην μέση του τραπεζιού στο σαλόνι του σπιτιού σας. Ένα διακοσμητικό καλυμμένο με την φινέτσα του ασημιού των χιλίων βαθμών, την αρχοντική εμφάνιση του χρυσού των 24 καρατίων, τον συνδυασμό των δυο σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα ή την απλή μεγαλοπρέπεια του καθαρού ορείχαλκου.

Η φαντασία σας είναι το μόνο όριο για το τι μπορούμε να δημιουργήσουμε αποκλειστικά για εσάς και το μωρό.

Χαρίστε σήμερα στο μωρό ένα έργο τέχνης που θα εμπεριέχει την σχέση σας μαζί του και θα το κρατήσει  για όλη του την ζωή  θυμίζοντας του εσάς ή απλά κρατήστε το εσείς μέχρι να μεγαλώσει για να σας υπενθυμίζει το δέσιμο που έχετε μαζί του.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε δωρεάν  για τον τρόπο που αυτό μπορεί να γινει.

  1. Για ποιό θέμα θέλετε να σας ενημερώσουμε;

  2. Πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

  3. Επιπλέον πληροφορίες που ίσως χρειάζεστε

  παπουτσάκια βαφτιστικά επάργυρα
  παπουτσάκια βαφτιστικά επάργυρα

  Απάντηση